вівторок, 12 жовтня 2010 р.

Обережно - ще одна єресь!

На одну з парафіянок нашої церкви напали (в духовному сенсі) представники так званого "Об'єднання християнських євангельських церков України "Благая Весть", яких представляє південно-корейський проповідник Кім Ім Гон. В рекламному буклеті, який вони розповсюджують Києвом, наводиться, зокрема, "одкровення" однієї з прибічниць цієї нової секти, що прощення в Бога просити вже не треба.  Вони стверджують, що коли Бог все-одно вас простив, то навіщо витрачати час на прохання про прощення?

При цьому відкидається Господня Молитва "Отче наш", бо там Господь навчає просити в Отця прощення.  Власне кажучи, таким чином заперечуються і з Писання вирізаються значні частини Слова, де Господь Святий Дух через Апостолів закликає віруючих каятися і просити прощення гріхів, як-от: "Отже, признавайтесь один перед одним у своїх прогріхах, і моліться один за одного, щоб вам уздоровитись. Бо дуже могутня ревна молитва праведного!" (Як. 5:16);   "Коли ми свої гріхи визнаємо, то Він вірний та праведний, щоб гріхи нам простити, та очистити нас від неправди всілякої. "А як кажемо, що ми не згрішили, то чинимо з Нього неправдомовця, і слова Його нема в нас!" (1 Ів. 1:9, 10).

Остерігайтеся цих та інших вовків у овечих шкурах (Мт. 7:15), які, прикриваючись Іменем Христа, ведуть боротьбу проти Його Слова і роблять із Христа неправдомовця!  Написано: "Свідкую я кожному, хто чує слова пророцтва цієї книги: Коли хто до цього додасть що, то накладе на нього Бог кари, що написані в книзі оцій.  А коли хто що відійме від слів книги пророцтва цього, то відійме Бог частку його від дерева життя, і від міста святого, що написане в книзі оцій.  Той, Хто свідкує, говорить оце: "Так, незабаром прийду! Амінь". Прийди, Господи Ісусе!" (Об'явлення Івана Богослова 22:18-20).

2 коментарі:

taras_kokovskyy сказав...

отак і збивають людей з пантелику... інші додають,що людина (священник,християнин) не може проголошувати прощення гріхів (а це запроваджено Христом!)

пастир Вячеслав Горпинчук - Pastor Vyacheslav Horpynchuk сказав...

Один почерк, знайомий із Еденського Саду - поставити під сумнів Слово Христове...