вівторок, 28 червня 2016 р.

Молитва на День Конституції України

      Господи народів!  Ти встановлюєш межі влади людської і дозволяєш народам іти їхнім курсом.  Прославляю в День Конституції України Тебе, найсвятішого Бога, бо Ти через Свої інструменти в цьому світові даєш нашому народові усі Закони. Ми маємо прекрасний край для життя, свободу і ще недавно мали чудові землі, що простягаються від Закарпаття і Карпат до Слобожанщини та Донбасу, від Полісся до Чорного та Азовського морів і  Кримських гір. Та нині частина нашого рідного краю окупована Росією і її поплічниками. На Донбасі російські посіпаки продовжують проливати українську кров, а Кримські гори захоплені нашим ворогом.
     Благаю Тебе, Господи неба і землі, вберегти нас від війни та лиха, від смутку та сліз. Подавай нам мудрих керівників, людей несебелюбних, які завжди ставитимуть добробут українського народу на перше місце. Зупини, Господи, Путіна, Росію і всіх їхніх поплічників, покарай Господи усіх убивць нашого народу, а Україні дай свободи, миру та відновлення нашої територіальної цілісності. Просимо, Всемогутній Боже, дати нам мир із іншими країнами, особливо з нашими сусідами.
     Цього дня прийми мою щиру подяку за життя в доброму та благословенному краї. Перебувай з нами завжди, через Ісуса Христа, нашого Спасителя і Господа. Амінь.

Немає коментарів: