четвер, 22 березня 2012 р.

Зустріч з Президентом України

     21 березня в складі Всеукраїнської Ради Церков і церковних організацій (ВРЦіРО) я взяв участь у черговій зустрічі з Президентом України на його запрошення.  Ця зустріч, як і минулорічна, відбулася в пору Великого посту (торік ми зустрічалися з Президентом України у Чистий Четвер, ближче до Великодня). Багато членів ВРЦіРО заради зустрічі з Президентом Януковичем, скасували подорож до Брюсселю, де мали заплановані зустрічі з високопосадовцями ЄС.
     Президент Янукович під час зустрічі, що тривала понад дві години, розповів членам ВРЦіРО про стан економіки в країні, реформи, які влада впроваджує в життя з метою покращення життя українського народу. Президент запросив церковних діячів взяти активну участь у розгляді Програми гуманітарного розвитку країни.  Президент також поділився планами про гуманітарну політику країни, яка й далі передбачає рівне ставлення держави до всіх релігій.
    Президент Янукович надав слово для виступу представникам усіх православних та католицьких конфесій, представнику мусульман, вірменської церкви і представнику церкви адвентистів сьомого дня.  Саме ці релігійні діячі не лише змогли висловити свої думки з приводу почутого, але й звернутися до Президента Януковича з проханнями про вирішення проблем, з якими зіштовхуються їхні конфесії.
     Наступна зустріч членів ВРЦіРО з Президентом запланована на серпень-жовтень цього року.
Світлина: Під час зустрічі ВРЦіРО з Президентом Януковичем. Фото з офіційного сайту Президента.

Немає коментарів: