середу, 11 листопада 2009 р.

ЦЕРКВА - НАРЕЧЕНА ХРИСТОВА, А НЕ БЛУДНИЦЯ


Останні події вихваляння содомським гріхом у тих об'єднаннях, які належать до Всесвітньої Лютеранської Федерації і називають себе лютеранськими церквами, ще раз чітко продемонстрували, що назва "лютеранська",  якщо не збережено вірності Божому Слову - порожній звук. 

Те, що відбувається із ЄЛЦА та Церквою Швеції, де в ранг єпископа було возведено вже не просто жінку, а лесбіянку - духовний блуд, гидота і зневага Бога та Його святого Слова. Власне кажучи, "єпископша" - лесбіянка чітко ілюструє те, що висвячення жінок на "пастирів" - лише один із кроків до легалізації содомії у церкві. 

Так само, як вихваляння лінією спадкоємності від апостолів є також часто-густо порожнім звуком. Подібним чином євреї, які не вірували в Христа також хвалилися тим, що вони - Авраамові діти, маючи на увазі, що вони - спадкоємці Божих обітниць і їм належить Царство Небесне. Господь відповів їм: "Коли б ви Авраамові діти були, то чинили б діла Авраамові", тобто вірували в Христа і в Його Слово. 

Церква Швеції, як і ЄЛЦА, як і Всесвітня Лютеранська Федерація в цілому, у Христовому Слові не зосталися і своїми діями кидають виклик Христові, Який каже: "Як у слові Моїм позостанетеся, тоді справді Моїми учнями будете, і пізнаєте правду, а правда вас вільними зробить!" (Івана 8:31, 32).  Така "церква" є насправді не Нареченою Христа, яка поїть Своїх благодаттю Божою, а блудницею, яка поїть своїх членів із чаші, яка повна "гидоти та нечести розпусти її" (Об'явлення 17:4).  Замаскована в церковні одежі та єпископські жезли, розносить така блудниця розпусту та невірство.  Кінець таких "церковників" і тих, що їм повірять - у вічних муках пекла. Людям, які потрапили у пастку такої "церкви", слід дослухатися голосу Божого, Який каже: "Вийдіть із нього, люди мої, щоб не сталися ви спільниками гріхів його, і щоб не потрапили в карання його" (Об'явлення 18:4).