четвер, 3 вересня 2009 р.

НОВИЙ НАВЧАЛЬНИЙ РІК

У неділю під час служби Божої у нашій парафії відбулося благословення дітей і студентів на новий навчальний рік. Хтось іде до початкової школи, хтось до університету, хтось до магістратури, а хтось здобуває другу вищу освіту...  Наші діти і молодь - талановиті і щедро наділені Господом різними талантами!

У День знань мав привілей від імені батьків  (у школі, де вчаться мої діти) виступити на урочистій лінійці. Свій виступ і на цій урочистій лінійці,  і під час благословення студентів Вісконсинського Міжнародного Університету, основував на старовинному українському християнському благословенні про те, щоби діти виростали Церкві і Батьківщині на користь, батькам на втіху, а Богові на славу.

 Був радий поспілкуватися з учнями, вчителями, батьками та керівниками школи а також з керівниками та студентами університету.

Приємно також було побачити вручення грамот переможця міських освітніх конкурсів моєму синові, Владиславу, який до того ж, взяв участь у Першому дзвонику нового навчального року, несучи на своєму плечі першокласницю. Хай ласкавий і благодатний Господь поблагословить усіх українських школярів і студентів!

Немає коментарів: