суботу, 1 вересня 2018 р.

Молитва на початок навчального року

    
Ласкавий Отче!  Дякую Тобі за школи, які знову відчиняють свої двері. Благослови мільйони дітей, які розпочинають новий навчальний рік. Сповни їх любов'ю до навчання і бажанням розвивати свої здібності для того, щоб служити Тобі. Благослови їхніх учителів правдивою мудрістю і любов'ю до Тебе. Утримуй їх від викладання того, що може зашкодити моралі та духовному розвиткові учнів, що перебувають під їхньою опікою. Зроби школи джерелом корисних знань і дай всім викладачам і учням глибоке почуття відданості Тобі.
     Простягни Свою руку, особливо над християнськими школами нашої країни і всього світу. Дай учителям всіх шкіл глибоке розуміння Твого спасенного Слова і зроби їх ефективними свідками Твоєї істини, впевненими вчителями Твого Слова та мудрими радниками для молоді. Нехай їхнє свідчення і вчення несе мир і спокій багатьом серцям. Нехай їхній власний приклад зміцнить учнів у бажанні присвятити себе служінню Тобі. Зроби більшою кількість християнських шкіл і учителів-християн і вчини їх наполегливими будівничими Твого Царства. 
     Допоможи учням і вчителям дізнатися все про Тебе. Нехай вони використовують свої знання відповідно до Твоєї волі і на добро всім людям. Дай нам істинну мудрість, яка знаходить радість у Тобі і в спасінні через Ісуса Христа. Амінь. 


Мій молитовник

Немає коментарів: