суботу, 9 січня 2010 р.

ВІТАЄМО НОВИХ ПРИЧАСНИКІВ І ВИПУСКНИКІВ ШКОЛИ ДИЯКОНІЯ!


     Цьогорічне святкування Різдва Христового виявилося особливим для трьох парафіян громади "Воскресіння", які стали причасниками спільноти Української Лютеранської Церкви.  Після того, як брати Григорій Самойленко, Олексій Бойко та Дмитро Бобринець дослідили Малий Катехізис доктора Мартіна Лютера та привселюдно визнали християнську віру та готовність в ній завжди перебувати та поширювати, їх було запрошено до Святої Вечері якраз на Різдво Христове, 7 січня 2010 року.
   Також особлива подія сталася у життя восьми парафіян і парафіянок УЛЦ, які успішно завершили навчання у Школі "Дияконія". Анатолій Дмитренко, Сергій Березін, Дмитро Прокопчук, Емілія Зінченко, Анжела Горпинчук, Ганна Кучма, Світлана Лещенко та Вікторія Сухоцька отримали від Української Лютеранської Богословської Семінарії Святої Софії належні посвідчення і незабаром отримають відповідні дияконські доручення в УЛЦ.



  Завершилося святкування цьогорічного Дня народження Христа Спасителя чудесним вертепом, поставленим молоддю парафії "Воскресіння" під керівництвом Міли Зінченко, гарним дитячим привітанням і подарунками та традиційним смачним Різдвяним частуванням, яке приготували самі парафіяни.

Немає коментарів: