четвер, 5 грудня 2013 р.

Київ - нова Врадіївка?

     Отже, арешти мирних протестувальників і журналістів тривають. Разом із тим реальних злочинців, які катували людей, ніхто навіть не затримав. Такі дикі сцени катування, які відбувалися на подвір'ї неподалік Адміністрації Президента я бачив лише в художніх фільмах про ІІ Світову війну: коли показували знущання есесівців на окупованих територіях. В історії повоєнної і сучасної України таке відбулося вперше. До затриманих часто не пускають ні адвокатів, ні рідних. Суди діють наче сталінські "тройки", запроторюючи скалічених, непричетних до злочинів людей, до СІЗО.  Це все відбувається сьогодні в Києві.  Області України, напевно, на черзі.

Слово Боже каже: "Тому той, хто противиться владі, противиться Божій постанові; а ті, хто противиться, самі візьмуть осуд на себе. Бо володарі - пострах не на добрі діла, а на злі. Хочеш не боятися влади? Роби добро, і матимеш похвалу від неї, бо володар - Божий слуга, тобі на добро. А як чиниш ти зле, то бійся, бо недармо він носить меча, він-бо - Божий слуга, месник у гніві злочинцеві!" (Римлян 13:2-4).

Зло - це не  обов'язково те, що не подобається українському чиновникові, а добро - не обов'язково те, що українському чиновникові подобається, бо тоді часто-густо хабарі були би добром, а мирні протести злом.

Зло і добро у державній системі координат визначається Конституцією і відповідними законами, а не чиновником, навіть найвищим. Мирні протести - добро, оскільки вони не заборонені Конституцією, а дозволені. Катування людей і політичні переслідування - зло, бо Конституцією вони заборонені.

З тієї миті, коли влада публічно починає карати добро і заохочувати зло, вона виступає проти Божої постанови і Бога більше не представляє. Коли ж влада переступає Конституцію, чинить злочини, тоді вона сама займає місце злочинців і потребує того, хто поверне її в межі Конституції і законів. "Бога повинно слухатися більш, як людей!" - навчає Господь Святий Дух в Книзі Дій Святих Апостолів (5:29). Хай Господь помилує нашу країну від тиранії і від громадянської війни!

Київ стрімко перетворюється на Врадіївку у сенсі безкарності злочинців у погонах.  Господи, помилуй! Господи, пошли всім нам мудрості і вбережи наш рідний край від великої біди!

Немає коментарів: